Kategorie
 
 
 
 
 

Textilní autokoberce

          S příchodem jara a léta se doporučuje vyměnit gumové rohože za textilní autokoberce. V naší nabídce najdete sadu textilních autokoberců ve vysoké kvalitě z velurového materiálu. Oživení interiéru v podobě velurových koberců Vám zajistí kvalitnější a komfortnější zážitek z jízdy. Ať už chcete zaujmout svých spolujezdců nebo potřebujete mít pocit, že svému autu dopřejete kvalitní péči, v obou případech Vás ani Vaše auto nezklamou.

         Textilní autokoberce jsou přizpůsobeny tvaru a typu vozidla. Jsou určeny pro osobní a užitkové automobily. Kvalita materiálu rovněž zaručuje zachování tvaru a zvukově izolační vlastnosti. 


V nabídce máme 4-5 místní sezení (osobní vozidla, základní cena pro 2 řady automobilů)

Výhody autokoberců

• Interiér Vašeho vozu dostává luxusnější vzhled
• Podlahu Vašeho vozu ochrání a zároveň udrží čistotu ve vozidle, s jednoduchou údržbou bude čištění zcela jednoduché
• Přispívají ke snížení hluku
• Zadní strana autokoberců má protiskluzovou vrstvu, takže se nekloužou
• Autokoberce mají přesný tvar podle typu Vašeho vozidla
• Tzv. nášľapník, který je v zesílen na straně řidiče

Nášľapník

Autokoberce disponují nášľapníkom, což je zesílený materiál na straně řidiče, pod pedály. Místo pod pedály se opotřebuje rychleji než ostatní koberce, proto se tímto nášľapníkom prodlužuje životnost a odolnost autokoberců.

Fixace v podlaze vozidla

Pro komfortní používání je možnost textilních autokoberců s fixací do podlahy vozidla. Funkce fixace je hlavně v nepohybovaní se koberců ve vozidle, hlavně během jízdy.

Čištění autokoberců

Pokud uvažujete o koupi textilních autokoberců, ale nevíte jak je čistit, nemusíte mít obavy. Čištění je velmi jednoduché. Někdy stačí důkladně vysát vysavačem, při silnějším znečištění stačí projít vlhkým kartáčem. Při velmi silném znečištění lze vyčistit i vysokotlakým omytím. Prát koberce v pračce nedoporučujeme. Na čištění textilních autokoberců doporučujeme použít pěnový čistič Turtle Wax.

Možnost objednání i speciálního vojenského / army designu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze