Kategorie
 
 
 
 
 

          S příchodem jara a léta se doporučuje vyměnit gumové rohože za textilní autokoberce. V naší nabídce najdete sadu textilních autokoberců ve vysoké kvalitě z velurového materiálu. Oživení interiéru v podobě velurových koberců Vám zajistí kvalitnější a komfortnější zážitek z jízdy. Ať už chcete zaujmout svých spolujezdců nebo potřebujete mít pocit, že svému autu dopřejete kvalitní péči, v obou případech Vás ani Vaše auto nezklamou.

 

       Uskladnění pneumatik musíme řešit každou sezónu. Dvakrát ročně vyměnit a nasadit ty správné. Zdánlivě jednoduchý úkol. Jak je uskladnit tak, abyste je udrželi v perfektním stavu co nejdéle? Na první pohled zcela banální záležitost. Víte, ale jak správně uskladňovat pneumatiky, abyste předešli různým poškozením nebo nechtěnému zdeformování?

 

         V tomto období je důležité chránit se před viry, bakteriemi a různými jinými patogeny. No nejen chřipkové období nás nutí chránit se před choroboplodnými zárodky. Jsou povolání a služby, ve kterých se znečištěný vzduch ,, nenosí ". Ambulance, kosmetické salony, jazykové učebny, čekárny a mnoho jiných prostor s vyšší koncentrací lidí, ohrožují lidi se slabou imunitou.

 

       Gumová vana do kufru REZAW se zvýšeným okrajem chrání interiér vašeho vozu před znečištěním a poškozením. Je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů bez zápachu. Vanička je přizpůsobena na přesný typ vozidla.

 

       Gumové autokoberce REZAW se zvýšeným okrajem 3cm chrání interiér vašeho vozidla před poškozením a znečištěním. Jsou vyrobeny z odolných materiálů, které jsou bez zápachu. Autokoberce jsou přizpůsobeny na přesný typ vozidla.

 

       Kalibrace je kontrolně-optimalizační proces konfigurující software alkohor testeru. Každý alkohol tester podléhá běžnému opotřebení, proto po určité době přestává ukazovat správně. Proto tato zařízení vyžadují pravidelnou kalibraci, tedy opětovné nastavení vzorových údajů.  

                                                                                           

 

       Základní dělení je podle typu čidla. Tyto jsou buďto základní s polovodičovým čidlem nebo pokročilé detektory s Fuel cell senzorem. V posledních letech došlo k významné změně v oblasti Fuel cell testerů. Výrobci, kteří se dosud zabývali výrobou pouze polovodičových alkohol testerů, začali ve velkých sériích vyrábět i testery s Fuel cell (elektrochemickým senzorem). Hromadná výroba vždy přináší snížení ceny, a tak se testery s touto technologií staly cenově dostupné. Obě technologie se však výrazně liší.

                                                                     

 

Nástupní prahy dveří patří mezi části vozidla, kterou jsou ve vyšší míře vystaveny riziku poškození. Ať už je to od bot, nečistot, dříve či později se nějaký ten škrábanec či prohnutí v těchto částech objeví. Boční nášlapy jsou velmi účinná a dobře vypadající úprava, která vás starostí o tyto části auta spolehlivě zbaví.

 

     Pokud si chceš v autě zajistit dostatečný přísun čerstvého vzduchu, ofuky bočních oken jsou tím správným řešením. Sejdou se ti v každém ročním období a díky nim si užiješ výrazně pohodlnější jízdu.

 

       Zvolit si textilní autokoberce nebo gumové autokoberce? Jedno i druhé mě své výhody a nevýhody. Nyní se vám pokusíme popsat jejich rozdíly pro snadnější rozhodování, protože jak se říká sto lidí sto chutí a je velmi důležité si na základě potřeb každého z nás zvolit tu nejlepší možnost.

  

 

     Jednou z důležitých součásti automobilu je také zavazadlový prostor o který je třeba pečovat stejně jako o jiné části vozidla. Hlavně pokud tento zavazadlový prostor aktivně používáme na pracovně účely a přesun materiálu, který by mohl zašpinit čalounění nebo v kufru rozlít. Nicméně zašpinit se může iz běžných nákupů nebo špinavých věcí. Právě vany do kufru jsou skvělý praktický doplněk, který zajistí ochranu před těmito nástrahami a chrání váš automobil před zbytečným poškozením nebo znečištěním.

 

 

     Kryty na přední kapotu jsou stylovým a velmi účinným řešením. Výrobce dbá na výběr kvalitních a prověřených materiálů, který splňuje ty nejpřísnější standardy. Přesné tvarování zabezpečuje jednoduchou montáž, kompatibilitu a zejména maximální účinnost. Jelikož tento prvek je vždy určen pro konkrétní model, je zaručeno, že bude přesně kopírovat tvar kapoty Vašeho automobilu, stačí si jen správně vybrat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze